Verzenden en retourneren

Verzenden:

Bestellingen worden eenmaal per week verzameld, ingepakt en weggebracht naar het postkantoor. Zodra de bestelling is verzonden wordt een mail gestuurd met daarin de Track & Trace code. Verzendtijden vanaf het postkantoor wisselen per land. Naar Nederland en België duurt het meestal 1-2 werkdagen, overige landen binnen de EU 5-7 werkdagen. Buiten de EU kan het tot 4 weken duren. Houd hier dus rekening mee tijdens het bestellen.

De verzend- en verpakkingskosten verschillen per land en zullen aangegeven worden tijdens het afrekenen. Ik verzend wereldwijd, echter zijn de landen binnen de EU standaard aangegeven tijdens het afrekenen.

Woon je buiten de EU, stuur mij dan even een mailtje naar info@lichtjeskeramiek.nl en dan voeg ik het land van bestemming toe. Let wel op dat er dan onvoorziene kosten zoals douanekosten bij komen waar ik als verkoper geen invloed op heb. Het is de verantwoordelijkheid van de koper zelf om dit te onderzoeken.

Verpakking:

Al ons verpakkingsmateriaal is zoveel mogelijk van milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar materiaal. Verpakkingsmateriaal ontvangen van leveranciers wordt zoveel mogelijk hergebruikt. Dit hergebruikte materiaal kan ook van minder duurzame oorsprong zijn.

Keramiek is breekbaar en wordt dus goed ingepakt d.m.v. extra verpakkingsmateriaal. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan bij verzending, neem dan z.s.m. contact met mij op via info@lichtjeskeramiek.nl. Voeg hier s.v.p. ook foto’s toe van de verpakking, zodat ik kan zien wat er mis is gegaan. In overleg besluiten we of er een geschikt alternatief mogelijk is, of dat het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) gecrediteerd zal worden.

Retourrecht:

De creaties zijn zo goed mogelijk omschreven in betekenis, afmetingen en kleuren d.m.v. tekst en foto’s. Mocht je toch niet geheel tevreden zijn met het ontvangen product neem dan binnen 14 dagen contact met mij op via info@lichtjeskeramiek.nl. Na ons contact hierover heb je 14 dagen de gelegenheid om het product te retourneren en zal ik het aankoopbedrag crediteren inclusief verzendkosten. Let op: De retourkosten zijn voor eigen rekening, tenzij anders overeengekomen.

Zorg er bij het retourneren altijd voor dat het product op een degelijke wijze verpakt wordt, gebruik indien mogelijk dezelfde verpakking waarin je het product heeft ontvangen. Mochten er beschadigingen optreden bij het product tijdens de retourzending, dan is het niet mogelijk om het aankoopbedrag te crediteren. 

Uitzondering retourneren:

Het is niet mogelijk om bestellingen op aanvraag te retourneren aangezien deze speciaal voor jou gemaakt zijn. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met mij op via info@lichtjeskeramiek.nl.

Extra

Indien er bij het bestellen een verkeerd adres ingevuld is zijn de kosten voor de koper.